Miranda Staring

Leefcoaching en Human Design

Authentiek Jezelf

Vrijheid is jezelf zijn zonder iemands toestemming

De tijd van je leven is nu!

Lees dat nog maar eens.

Even tussen jou en mij. Die eindeloze cirkel van steeds hetzelfde. Steeds naar hetzelfde saaie kantoor, elke week weer 5 bergen wasgoed die opgevouwen moeten worden, elk jaar op kampeervakantie naar Frankrijk, alle feestdagen met familie en schoonfamilie doorbrengen…. Je bent het helemaal beu, maar je vindt het ook lastig om eruit te breken.

Toch wil je er ook niet in blijven hangen. Want jij bent iemand die vastbesloten is om knopen door te hakken en obstakels te overwinnen. Die haar dromen wil najagen en zich niet schuldig voelt over de keuzes die ze maakt en die in lijn liggen met haar eigen geluk en welzijn. Want dat is precies waar het om draait.

Toch?

Of toch niet?

Slaat nu de twijfel toe? Voelt het ineens heel kwetsbaar en knijp je hem nu je het zo duidelijk zwart op wit ziet staan? Is natuurlijk niet gek hè, want écht voor jezelf kiezen is gewoon superspannend.

Ik denk dat je hier tegenaan loopt:

Dus ja, écht voor jezelf kiezen kan voelen als een ritje in een rollercoaster.

Als ik diep in je hart kijk, denk ik dat jij:

Wat nou als ik je vertel dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben hier niet alleen maar om je wat advies te geven. Nee, ik ben hier om je te supporten, om je te begeleiden en om je praktische tools te geven waarmee je écht aan de slag kunt. We gaan doelen stellen, stappen zetten en obstakels uit de weg ruimen. We doen het samen!

Dit kan met het Authentiek Jezelf traject.

Je sch*t misschien 7 kleuren, maar die stoot adrenaline als je het toch hebt gedaan. Dat is kicken! Want laten we eerlijk zijn, hoe zou het leven zijn zonder een beetje spanning en avontuur? Saai! En ‘great things never come from comfort zones’. En dat weet jij ook wel.

I'm working on myself, for myself, by myself

Dit krijg je als je instapt:

In 4 maanden tijd ben jij getransformeerd tot een zelfverzekerde pionier, en vastbesloten om je eigen weg te bewandelen. Met elke stap die je zet groeit je zelfvertrouwen en je laat je niet langer leiden door de verwachtingen van anderen. Door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk, ben je op weg naar het leven dat je écht wilt leiden.

Klinkt geweldig toch?

Jouw investering voor Authentiek Jezelf is € 888 (exclusief btw), óf 4 termijnen van € 222 (exclusief btw).

Ben je er klaar voor om de regie over je leven te nemen? Geef me een seintje en dan gaan we aan de slag!