Miranda Staring

Leefcoaching en Human Design

Human design reading

Human Design sessie

Ontdek je persoonlijke gebruiksaanwijzing

Stel je nou eens voor, dat je precies weet hoe je in elkaar steekt. Dat er een gebruiksaanwijzing is van jou. Een handleiding waardoor alles makkelijker gaat en je meer in flow leeft en werkt. Dat zou toch geweldig zijn?

Tot op zekere hoogte weet je natuurlijk wel wat jou beweegt. Al komt het regelmatig niet echt goed uit de verf. Dan twijfel je aan alles en vooral aan jezelf. En zijn er periodes waarop alles moeizaam en stroperig lijkt te gaan, waardoor je aan het einde van de dag geen energie meer over hebt en ook niet happy bent met hoe de dag is verlopen.

Is dat herkenbaar?

Wat nou als ik je vertel dat die gebruiksaanwijzing er is? Jouw eigen human design, die tot stand komt aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats. Een genetische en energetische blauwdruk, die vanaf je geboorte vastligt en je alles vertelt over jou en hoe jij dingen doet.

Toen ik voor het eerst met mijn human design in aanraking kwam, ging er een wereld voor me open. Dit ging over mij! Het heeft mij heel erg geholpen en daardoor besloot ik dat ik iedereen zo’n gebruiksaanwijzing gun.

Door human design te integreren in je dagelijks leven, leer je jezelf steeds beter kennen en krijg je inzicht in de eigenschappen waarmee je bent geboren en wat is aangeleerd. Je ontdekt wat wel en wat niet voor je werkt en hoe jij je maximale potentie zowel zakelijk als privé kunt benutten. Hoe meer jij je human design gaat ‘leven’, hoe makkelijker dingen zullen gaan en hoe beter jij kunt bijsturen op het moment dat het niet lekker loopt.

Ben jij op zoek naar wie je bent en wat je purpose in live is? Boek dan nu een human design basis reading.

Heerlijk om een reading van Miranda te krijgen! Ze weet alles op een nuchtere manier uit te leggen, waardoor bij ons allebei radertjes gingen draaien en we nog meer verbanden konden leggen. Ik heb een aantal duidelijke handvatten gekregen waar ik zakelijk en privé mee kan experimenteren. Er zijn een hoop kwartjes gevallen!

Kelly | Projector 2/4

Waar gaan we het over hebben

Je bodygraph (het plaatje van je human design) is een groot vat met allemaal informatie over jou en hoe jij dingen doet. Het ziet er misschien overweldigend uit, maar geen paniek, in de human design sessie bespreken we de basics en het belangrijkste wat je voor nu nodig hebt om een goede start te kunnen maken met het implementeren van human design in je leven en je bedrijf.

Tijdens de sessie vertel ik je alles over:

Ik vraag je het hemd van je lijf tijdens de sessie, zodat alles nog scherper wordt. Je mag me al je vragen stellen en we nemen uitgebreid de tijd om te sparren over de kwartjes die vallen en de inzichten die je tijdens de sessie al krijgt. Trek dus maar gerust 2 uur uit voor de sessie, want die tijd hebben we echt wel nodig om alle puntjes op de i te zetten, zodat je na de sessie meteen met je human design aan de slag kunt.

Na de sessie

Een human design sessie is een feest van herkenning. Ik kan je nu alvast beloven dat je na afloop zit te stuiteren van enthousiasme. Je krijgt heel veel informatie en daarom maak ik een opname van de sessie. Die stuur ik je achteraf toe. Je krijgt dan ook een pdf met de highlights en ik geef je nog een aantal tips om met je human design aan de slag te gaan. Zo kun je alles rustig terugkijken of nalezen. Dat wil je, geloof mij maar. 😉

Een human design sessie kost € 111 (exclusief btw).

Wat een heerlijke no-nonsense vrouw is Miranda. Ze is zoals ze is. Heerlijke gesprekken met haar gehad en een human design reading.

Legt duidelijk uit wat uit de HD reading komt, benoemt wat anders zou kunnen, waar je van kunt leren, je valkuilen etc. en voor mij betekende het ook dat ik zag dat ik eigenlijk best okee ben met hoe ik ben. Een aanrader voor iedereen die iets “anders” zou willen maar nog niet weet hoe!

Karin | Manifesting Generator 6/3

FAQ

Tijdens de sessie gaan er geheid kwartjes vallen én ik stel je vragen waardoor het voor jou nog meer gaat leven en nog duidelijker wordt. Daardoor zijn we toch al gauw zo’n 2 uur in gesprek.

Jazeker. Je krijgt heel veel informatie en dan is het fijn als je de opname later terug kan kijken.

Voor de sessie maak ik gebruik van een presentatie. Die stuur ik je later toe, aangevuld met extra informatie en tips om met je human aan de slag te gaan.

Ja, het maakt niet uit wat voor type je bent.

Zeker weten. Waarschijnlijk vertel ik je dingen die je tóch nog niet wist en je mag me al je vragen stellen. Als je een specifieke vraag hebt waar je een antwoord op wilt, dan kun je me die van tevoren toesturen.

Ik had links en rechts al eens iets gehoord en gelezen over Human Design en was nieuwsgierig hoe je kennis over je HD zou kunnen toepassen in je werk.
Tegelijkertijd vond ik het idee dat iemand iets over mij kan aflezen uit mijn geboortedag en tijd, iets waar ik me zelf niet van bewust ben, een beetje ongemakkelijk. Wie weet wat eruit komt hè?!
Miranda ken ik al een tijdje als business buddy en met haar durfde ik het wel aan. Ze heeft me stap voor stap door mijn chart heen geleid en het was een hele plezierige ontdekkingsreis. Bijzonder dat dingen die ik doe ‘omdat het op die manier voor mij goed voelt’ terugkomen in mijn HD. Haar vragen hielpen me om mijn valkuilen te herkennen, om daar woorden aan te geven. Ik ben me daar nu bewuster van en kan ze daardoor makkelijker omzeilen. 
Deze reading was niet alleen ontzettend leuk en boeiend, het heeft me ook inzichten opgeleverd waarmee ik verder kan. Kortom, een aanrader.
 
Anke | Generator 5/1

Over Human Design had ik al zoveel gehoord, maar geen idee wat het inhield. Misschien iets horoscoopachtigs? Een reading van Miranda leek me een goeie introductie. Maar die bleek zoveel meer dan dat!
N.a.v. een persoonlijke presentatie, helemaal over mijn Human Design (!), nam Miranda ruimt twee uur de tijd om alle aspecten toe te lichten. Het bleek niet alleen een feest van herkenning, maar gaf ook inzichten in de knoppen waaraan ik kan gaan draaien en waar ik kan mee experimenteren om het beste uit mezelf te halen. Alsof ik de gebruiksaanwijzing van mezelf in handen kreeg. Wow, al die informatie, gelukkig hebben we de opname nog om alles terug te kijken! 
En Miranda is ook nog eens een leukerd, waardoor die twee uur zijn omgevlogen. Een aanrader!

Inge | Manifesting Generator 3/6