Miranda Staring

Leefcoaching en Human Design

Lagom VIP retreat

Kom helemaal terug bij jezelf in Zweden

Rust, ruimte en prachtige natuur. Een gevoel van thuis zijn. Dat is Zweden voor mij. In Zweden keer ik als vanzelf naar binnen. Al wandelend mijmer ik over alles wat me bezighoudt en krijg ik de beste ideeën. Met een kop koffie op mijn favoriete bankje in de tuin, geniet ik van de vogels die fluiten, en kom ik tot rust. Problemen lossen zich bijna als vanzelf op, gewoon door hier te ‘zijn’.

“Lagom. Not too little, not too much. Just right.”

Hoe vaak ben jij écht in het moment? Is er tijd en ruimte voor alleen jou en verder niets of niemand? Zit je in een heerlijke bubbel waarin niets moet en niksen mag?

Nou?

Ik denk dat ik het antwoord wel weet.

Stel je nou eens voor:

Voel je een YES! als je dit leest? Kom dan naar Zweden.

Lagom VIP retreat

Ik ben gespecialiseerd in het leven weer leuk maken en jou in de watten leggen. 6 dagen lang neem ik je mee in het Zweedse leven, zodat je echt tot rust kunt komen. Er is geen vast programma. We tunen elke dag in op wat jij nodig hebt om je Lagom te voelen en maken zo een programma wat bij jou past. Met mij als je gesprekspartner om je door bepaalde onderwerpen heen te loodsen.

IMG_4777

Het Lagom retreat is voor jou als:

Lagom is een typisch Zweeds woord van heel oude herkomst. Lagom hoort al heel lang bij de Zweedse manier van leven. De Zweden staan bekend als een van de gelukkigste volken ter wereld, dus een beetje meer Lagom in ons leven kan voor ons vast ook geen kwaad. Lagom betekent zoiets als ‘niet te veel en niet te weinig’, of ‘precies genoeg’. It’s all about balance. (bron: Wikipedia)

Wat mag je verwachten

De pilotprijs van het Lagom VIP retreat is € 999 (inclusief BTW).

De reis naar Zweden regel je zelf, maar ik kan je daar natuurlijk wel bij helpen en je adviseren over de handigste routes.

Wil je het Lagom VIP retreat boeken? Neem dan contact met me op zodat we samen kunnen overleggen wanneer je komt.

De Lagan Stuga

Welkom in onze knusse Lagan Stuga, jouw ideale toevluchtsoord voor een weekje rust! Hier draait alles om comfort en gezelligheid.

Stap binnen en voel de lekkere warmte van de houtkachel. Na een dag buiten in de natuur is het heerlijk om op de bank te ploffen en onder het genot van een drankje te relaxen met een goed boek.

De keuken is van alle gemakken voorzien. Je moet alleen wel zelf afwassen 😉 De Zweden zijn echte vlees- en viseters, dus je kunt je hart ophalen als je daarvan houdt. Heb je een voedselallergie? Geen probleem, in Zweden zijn ze daar heel goed op ingesteld.

In de slaapkamer staat een comfortabel tweepersoonsbed (van Ikea of course) en een kledingkast voor al je spullen. 

En vergeet niet om de dag van je af te spoelen onder de douche in de fijne badkamer.

Wij zijn supertrots op dit fijne plekje en hopen dat jij je hier ook thuisvoelt. We heten je van harte welkom en kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze bubbel van rust en gezelligheid!

Lagan Stuga vakantiehuis in Zweden

Ik ben Miranda, Generator 6/2

Een paar jaar geleden hoorde ik voor het eerst over Human Design. Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar nieuwe dingen, dus heb ik mijn bodychart laten uitwerken. Jongens, wat een feest! Dit ging over mij. Zoveel herkenning en erkenning.

Generators staan bekend om hun positieve uitstraling en doorzettingsvermogen, waardoor we niet alleen onszelf maar ook anderen motiveren en inspireren. Check!

Het 6/2 profiel in Human Design bestaat uit de 6e lijn, het rolmodel, en de 2e lijn, de wijze kluizenaar. Samen vormen ze een mix van (levens)wijsheid en autoriteit, maar ook de behoefte aan alleen zijn om te reflecteren en op te laden (hallo Zweedse natuur).

REVIEWS

5/5

Zo krachtig van je dat je daar zo over kan spreken! Heel veel bewondering voor jou vrouw!

B.

5/5

Natuurlijk volg ik jou. Dat doe ik al jaren. Ik heb heel veel bewondering voor je kracht, liefde en doorzettingsvermogen.

Jacqueline

5/5

Echt diep respect voor hoe je ermee om gegaan bent, mee omgaat en het nu je missie maakt om anderen hiermee te helpen.

C.