Miranda Staring

Lagom retreat

Kom helemaal terug bij jezelf in Zweden

Rust, ruimte en prachtige natuur. Een gevoel van thuiskomen. Dat is Zweden voor mij. Als ik in Zweden ben, keer ik als vanzelf naar binnen. Al wandelend mijmer ik over alles wat me bezighoudt en krijg ik de beste ideeën. Met een kop koffie op mijn favoriete bankje in de tuin, geniet ik van de vogels die fluiten, en kom ik tot rust. Problemen lossen zich bijna als vanzelf op, gewoon door hier te ‘zijn’.

“Lagom. Not too little, not too much. Just right.”

Hoe vaak ben jij écht in het moment? Is er tijd en ruimte voor alleen jou en verder niets of niemand? Zit je in een heerlijke bubbel waarin niets moet en niksen mag?

Nou?

Ik denk dat ik het antwoord wel weet.

Stel je nou eens voor:

Voel je een YES! als je dit leest? Kom dan naar Zweden.

LAGOM RETREAT

Ik ben gespecialiseerd in het leven weer leuk maken en jou in de watten leggen. 4 dagen lang neem ik je mee in het Zweedse leven, zodat je echt tot rust kunt komen. Er is geen vast programma. We tunen elke dag in op wat jij nodig hebt om je Lagom te voelen en maken zo een programma wat bij jou past. Met mij als je gesprekspartner om je door bepaalde onderwerpen heen te loodsen.

IMG_4777

Het Lagom retreat is voor jou als:

Lagom is een typisch Zweeds woord van heel oude herkomst. Lagom hoort al heel lang bij de Zweedse manier van leven. De Zweden staan bekend als een van de gelukkigste volken ter wereld, dus een beetje meer Lagom in ons leven kan voor ons vast ook geen kwaad. Lagom betekent zoiets als ‘niet te veel en niet te weinig’, of ‘precies genoeg’. It’s all about balance. (bron: Wikipedia)

WAT MAG JE VERWACHTEN

De pilotprijs van het Lagom retreat is € 749 (inclusief BTW).

De reis naar Zweden regel je zelf, maar ik kan je daar natuurlijk wel bij helpen en je adviseren over de handigste routes.

Wij zijn regelmatig in Zweden. Wil je het Lagom retreat boeken? Neem dan contact met me op zodat we samen kunnen overleggen wanneer je komt.

Ik ben Miranda

Moeder van Rick en Anouk. Vrouw van Onno. Weduwe van Erwin. Dochter van Cees en Dea en zus van Femmy. In die volgorde.

In 4 jaar tijd heb ik afscheid genomen van Erwin, mijn beide ouders en mijn zusje. In die periode leerde ik ook Onno kennen en we zijn verhuisd van Hoofddorp naar Bovenkarspel. 

Noem het maar gerust een rouwproces met hindernissen, maar het is goed gekomen. Het leven is geweldig en ik voel me sterker dan ooit

REVIEWS

5/5

Zo krachtig van je dat je daar zo over kan spreken! Heel veel bewondering voor jou vrouw!

B.

5/5

Natuurlijk volg ik jou. Dat doe ik al jaren. Ik heb heel veel bewondering voor je kracht, liefde en doorzettingsvermogen.

Jacqueline

5/5

Echt diep respect voor hoe je ermee om gegaan bent, mee omgaat en het nu je missie maakt om anderen hiermee te helpen.

C.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.